Otomobil, Takeri konseptinden yoğun olarak etkilenmiş bir Kodo tasarımı barındırıyor. Mazda en yeni tasarım temasını Kodo, Hareketin Ruhu şeklinde adlandırıyor. Aracın dikkate değ
Yeni Mazda 6: Yeni Mazda 6
Oyun Facebook Kapaklar 26 Oyun Kahramanları Facebook Kapaklar, Facebook Covers Game Heroes Facebook, Covers, Game, Heroes, Oyun, Kahramanları, Facebook, Kapaklar |
Masal Kahramanları Kapaklar 35 Masal Kahramanları Facebook Kapaklar, Fairy Tale Heroes Covers Facebook Fairy, Tale, Heroes, Covers, Facebook, Masal, Kahramanları, Facebook, Kapaklar |
Buradasınız : Ana Sayfa //
Örgü örnekleri //
örgü sırt çantaları
Yazan
Kelebek Tarih
14 Eylül 2012 |
Yorum Yapın
Sırt çantalarını okula giderken piknikte, seyahatlerde rahatlıkla kullanmaktayız. Günlük yaşantımızda bize çok fayda sağlamaktadır. Eşyalarımızı rahatlıklı sırtımızda taşıyabilmemiz için icat edilen bu çantaları artık kendimizde yapabiliriz. Örgü olarak yapmak daha keyifli olacak gibi görünüyor. Örgü sırt çantaları hem doğal hem de çok şık bir havası var.
Etiketler: derya baykal sırt çantası, el işi örme çantalar, örgü sırt çantası modelleri
Malzemeler
Hazırlanışı
- Margarini derince bir tencerede eritelim. Dilediğimiz kadar fıstık ekleyip hafifçe kavuralım. Dileyen fıstıkları helvanın üzerine de serpiştirebilir.
– İrmiği de ekleyerek 10-15 dakika kavuralım.
– Ayrı bir tarafta su ve şekeri kaynatalım. Bir kapta da sütü ısıtalım.
– Kavrulan irmiğe önce şerbeti yavaş yavaş ilave edelim. Ardından da sıcak sütü ekleyelim. Şerbeti ve sütü eklerken dikkatli olmak gerekiyor, çünkü irmikler çok sıcak olduğundan sıçrayabilir.
– Son olarak iyice karıştırdıktan sonra tencerenin kapağını kapatıp dinlenmeye bırakalım.
Öneri olarak benim gibi küçük kağıt kalıplara koyarak servis yapabilirsiniz, ya da minik bir kaseye doldurup ters çevirebilirsiniz. Yaz aylarında dondurma ile de servis edebilirsiniz. Afiyet olsun…
Sponsor Bağlantılar
Patlıcan Turşusu nasıl yapılır, Patlıcan Turşusu yapımı ve püf noktaları.
Gerekli olan Malzemeler
1 kilogram küçük turşuluk patlıcan
150 gr. kırmızı sivri biber
4 havuç, 1 küçük lahana
4 demet kereviz dalı
1 adet limon
4 baş sarmısak
tuz ve su
Tarifi
Patlıcanlar güzelce yıkanır. Baş ve uç kısımlarından ayrılmayacak biçimde yarım cm büyüklüğünde bırakıldıktan sonra her biri 4 eşit parçaya bölünür.
• Yarım limon sıkılmış tuzlu kaynar suyun içerisine eklenir.
• Yumuşayıncaya dek güzelce haşlandıktan sonra ise suyu tamamen süzülür.
• Sebzeler ince bir şekilde doğrandıktan sonra ise tuzla iyice ovuşturulur.
• Haşlanan sebzeler patlıcanların kesilen kısımlarına doldurularak kereviz dalları ile düzgünce bağlanır.
• Patlıcanlar kavanoza sıkı bir şekilde yerleştirilir.
• Aralarına limon ile havuç dilimleri konur.
• Üstünü aşacak kadar tuzlu sirke konur. Sonra üzerine bir ağırlık konur. Ağzı kapatılıp 1 ay bekletilir.
Vanessa Hudgen, Selena Gomez |