Tuesday, July 3, 2012

Etli İslim Kebabı Nasıl Yapılır Resimli Tarifi ve Yapılışı




Konu İçeriği:Etli İslim Kebabı Nasıl Yapılır Resimli Tarifi ve Yapılışı, Bu yazıda evde kolay, hızlı ve pratik şekilde Etli İslim Kebabı nasıl hazırlanır resimlerle anlatılmıştır. Aşağıda Etli İslim..



Konu: Etli İslim Kebabı Nasıl Yapılır Resimli Tarifi ve Yapılışı




Bu yazıda evde kolay, hızlı ve pratik şekilde Etli İslim Kebabı nasıl hazırlanır resimlerle anlatılmıştır. Aşağıda Etli İslim Kebabı için gerekli malzemeler, yapılışı ve hazırlanışı ile ilgili detaylı bilgiler yer almaktadır.



Etli İslim Kebabı Tarifi




İslim kebabı için gerekli olan malzemeler






250 gr. et

4 kaşık yağ

1 adet soğan

2 adet domates

2 adet patlıcan

4 adet dolmalık biber













İslim Kebabı Yapılışı






Etin kol, incik, döş tarafından irice parçalar kesin. Bir tencerenin içine 1 kaşık yağ, kıyılmış 1 baş soğan ve etleri koyun. İyice kavurduktan sonra domatesleri ekleyerek tekrar kavurun. 1 bardak sıcak su ilave edin ve hafif ateşte pişirin. Etler kemiğinden ayrılır, salçası süzülerek hazırlanır.

Patlıcanları soyun ve 4 kalın parçaya keserek kızartın. Birberleri de kızartın. Etlere 2 dilim patlıcan sarın, üzerine pişmiş biber ve halka halinde kesilmiş domates koyun. Üzerine salça süzüp hafif fırında 15 dakika pişirin.






Afiyet olsun






Etiketler:Etli İslim Kebabı Yemek Tarifi, Tarifleri, Etli İslim Kebabı Yapımı Yapılışı, Hazırlama, Resimli Tarifi,Etli İslim Kebabı Malzemeleri, en güzel ve lezzetli tarifi






sponsor bağlantılar



No comments:

Post a Comment